10 motive pentru a merge intr-o croaziera (2)

10 motive pentru a merge intr-o croaziera (2)

mai 19, 2016

6.  Planifica o vacanta exotica

 

Ti-ai dorit mereu sa vizitezi Asia dar te temi de barierele limbii? Esti curios cum arata tarile din Golf dar te temi de obiceiurile locale? O croaziera e cel mai bun mijloc pentru a vedea cele mai exotice destinatii in cel mai simplu mod. Itinerariile includ orasele principale dar si localitatile pitoresti, plasate in zonele cele mai frumoase. In plus, pe fiecare vas de croaziera ai ghizi care-ti vor explica totul despre locurile in care vei ajunge.

 

7.  Croazierele sunt romantice

 

Marea e unul dintre cele mai romantice locuri iar petrecerea vacantei pe valuri e cel mai bun prilej pentru a fi alaturi de persoana iubita intr-un decor de neuitat. Cu vantul in par, cu privelistile oferite de mare, cu stelele care stralucesc noaptea deasupra mesei la care iei o cina delicioasa in compania iubitei – poate ca toate acestea sunt clisee dar in mod cert, atunci cand le vezi si le simti puse in practica, nu ti se vor mai parea deloc asa. Companiile care organizeaza croazierele ofera pachete speciale inclusiv pentru cei care-si petrec luna de miere.

 

8. Un bun prilej de socializare

 

Daca-ti place sa intalnesti oameni din intreaga lume si sa-ti faci noi prieteni, o croaziera e cea mai buna oportunitate de socializare. Inca dinainte de imbarcare poti face cunostinta cu viitorii colegi de vas, prin intermediul forumurilor unde se creeaza chiar grupuri formate din persoane care calatoresc singure si care isi fac prieteni in avans. La bord vei face oricum cunostinta cu partenerii de calatorie, cu care vei putea vorbi la piscina, la bar, la restaurant sau in orice loc public de pe vas. Iar persoana de langa tine poate fi din Paris, din Londra sau din Moscova. La fel, copiii isi pot face prieteni din intreaga lume in timp ce se joaca, iar cei singuri isi pot intalni marea iubire chiar pe vasele de croaziera.

 

9.  Navele sunt adevarate orase plutitoare

 

In caz ca te ingrijoreaza faptul ca vei fi izolat in mijlocul oceanului, e momentul sa te relaxezi. Vasele de croaziera sunt ca niste orase plutitoare, care ofera absolut tot ceea ce ti-ai dori. Pe langa internet, servicii de telefonie si televiziune prin satelit, la bord dispui de toate celelalte servicii moderne, de la cabinete si centre medicale pana la farmacii, de la spalatorie pana la sali de fitness, restaurante multiple, cinematografe, spa-uri, piscine, teatre, cluburi. Si, evident, suficient de multe barci de salvare.

 

10. Croazierele sunt usor de programat

 

Deoarece croazierele aduc la pachet cazarea si transportul, e foarte usor sa le planifici. Alegi nava, itinerariul si tipul de cabina – asta-i tot. Nu trebuie sa cauti hoteluri care sa se incadreze in buget sau care sa fie plasate cine stie pe unde. Nu trebuie sa fii tu cel care coordoneaza traseul, nu trebuie sa inchiriezi masini sau sa stai cu ochii pe gps. Daca mergi intr-un grup mai mare, iti va fi cu atat mai usor, deoarece companiile care organizeaza croaziere au programe speciale (si reduceri) pentru grupuri.

 

Urmărește-ne pe Facebook

Categorii

Articole Recente

Povesti din Mauritius: pasarea Dodo si cultura locala

Traditii culturale si obiceiuri in Bali

Destinatii de calatorie pentru luna aprilie

8 mituri si legende populare thailandeze

Koyo, fascinația Japoniei toamna

Cele mai cautate vacanteOferte speciale