Calatoreste cu un grup mic in Japonia!

Calatoreste cu un grup mic in Japonia!

Fiecare dintre noi a calatorit macar o data spre o destinatie alaturi de un grup numeros. Cu totii stim cum s-a desfasurat programul calatoriei si am invatat cu adevarat ce inseamna sa calatoresti in grup mare.

De aceea, pentru ca cei care ni se alatura in calatoriile noastre sa aiba parte de o experienta autentica, Free Spirit organizeaza itinerarii pentru grupuri restranse, mai ales pentru Japonia!

De ce credem ca astfel, fiecare dintre noi va avea parte de o calatorie inegalabila? Va vom explica in cele ce urmeaza:

Itinerariul si serviciile deja pregatite

Credem de cuviinta ca putem incepe prin a spune ca daca veti calatori intr-un grup restrans, nu trebuie sa va mai ingrijorati de toate pregatirile si rezervarile pe care ar trebui sa le faceti, pentru ca Free Spirit se va ocupa de toate aceste aspecte. Tinand cont de feedback-ul primit din partea calatorilor Free Spirit, cream un itinerariu care va va oferi tot ce v-ati fi dorit sa experimentati in Japonia. Fiind un program flexibil fata de cel al grupurilor cu numar mai mare de calatori, veti putea vedea si vizita ceea ce va intereseaza. Pentru ca veti calatori alaturi de alti turisti, serviciile la sol se impart la un numar de pasageri, astfel ca pretul pachetului oferit va fi unul mai mic.grup turisti Free Spirit

Sansa de a intelege mult mai bine destinatia pe care o vizitati

Atunci cand calatoriti alaturi de un grup mare, exista slabe sanse sa puteti ajunge sa intelegeti mai bine locul pe care-l vizitati. Intotdeauna veti fi pe fuga, fara sa va puteti bucura macar de o clipa de a cunoaste mai bine obiectivul turistic, aproape daca il auziti pe ghidul grupului, riscul de a nu avea destul spatiu in interiorul unui lacas sau atractie turistica si multe altele.

In schimb, atunci cand faci parte dintr-un grup turistic mai restrans, ai parte de mai mult timp pentru a explora si cele mai mici detalii ale obiectivelor turistice, grupul find mai usor de ghidat. De asemenea, va veti putea cufunda in atmosfera locala, relaxa si destinde in timp ce va rasfatati cu imprejurimile locale. Un plus ar fi faptul ca intr-un grup mic de calatori, informatia este mult mai usor si bine perceputa. Totodata, insotitorul de grup va fi intotdeauna la dispozitia dumneavoastra pentru a va raspunde la toate intrebarile pe care le aveti si care va va lasa timpul necesar la fiecare atractie din itinerariu.

Vei avea sansa sa interactionezi mult mai mult cu ghizii locali, intrucat ei iti vor arata viata locului respectiv intr-un fel in care nu-l poti descoperi individual. experiente japoneze inedite - Free Spirit

Noi prietenii

Este dificil sa faci cunostinta cu cei care te insotesc in calatorie, astfel ca iti este oarecum incomod sa te poti bucura de destinatie cand persoana de langa tine inca iti este straina. De aceea, credem ca grupurile restranse su o modalitate mult mai eficienta de a ajuta calatorii sa se cunoasca mult mai bine pentru a putea sa se bucure impreuna de calatorie. Astfel, in timpul voiajului, calatorii vor explora impreuna locurile pe care le viziteaza, vor putea discuta interesele, placerile sau impartasi opinii despre teme diferite, toate acestea ducand la amintiri care vor ramane de inegalabile. Poate cine stie, in timpul calatoriei se vor lega prietenii frumoase si de lunga durata!

Calatorind alaturi de alti turisti care au aceleasi interese ca dumneavoastra va va oferi un sentiment mai mare de siguranta decat daca ati calatori singur.noi prietenii - Free Spirit

Transportul

Cu un grup mai redus, este mult mai usor sa calatoresti dintr-un punct turistic in altul. Cea mai usoara optiune ar fi transportul cu un vehicul privat. Insa, Free Spirit crede de cuviinta ca pana si drumul dintre doua puncte turistice are farmecul sau. De ce sustinem acest lucru? In multele noastre circuite, am ales sa ne folosim de transportul comun pentru a putea sa le oferim sansa calatorilor sa experimenteze viata locala. Astfel, ei descopera pentru cateva momente ce inseamna sa fi un localnic, iar faptul ca ei calatoresc cu un autobuz sau un tren le da increderea de a putea sa se descurce pe cont propriu, atunci cand vor vizita dinou destinatia. Totodata, intr-un autocar privat nu apuci sa vezi prea multe pe geam, insa cu transportul in comun poti vedea cladiri, case, drumuri locale, privelisti pe care nu le-ai putea zari din locul unui autocar turistic.

grup turisti in Japonia - Free Spirit

Free Spirit Travel isi doreste ca toti cei care calatoresc in expeditiile noastre in Japonia si nu numai, sa aiba parte de un voiaj cat mai autentic si placut in acelasi timp. Noi oferim, de asemenea, sansa de a calatori individual in destinatiile dorite, insa credem de cuviinta ca experienta castigata dupa o calatorie cu un grup mic este una din care poti avea ce invata si folosi pe viitor, intrucat esti alaturi de oameni care au aceleasi interese ca tine, sau care au opinii din care poti afla lucruri folositoare.

Urmărește-ne pe Facebook

Categorii

Articole Recente

Povesti din Mauritius: pasarea Dodo si cultura locala

Traditii culturale si obiceiuri in Bali

Destinatii de calatorie pentru luna aprilie

8 mituri si legende populare thailandeze

Koyo, fascinația Japoniei toamna

Cele mai cautate vacante



Oferte speciale