Calatoreste!

Calatoreste!

mai 18, 2018

Sfantul Augustin spunea, pe buna dreptate, ca ”lumea e o carte frumoasa iar cei care nu calatoresc vor citi doar o pagina din ea”. Ce indemn poate fi mai bun catre a descoperi minunatiile planetei decat acesta? Unul pe care noi, cei de la Free Spirit, il preluam si il transmitem mai departe catre toti prietenii nostri: calatoreste si descopera lumea! Sunt atatea locuri extraordinare  de vazut si atat de multi oameni frumosi cu care sa intri in contact si de la care sa inveti fie si cele mai mici lucruri, incat e pacat sa nu-ti faci bagajul si sa calatoresti. Cat mai departe, cat mai intens, cu cat mai multa bucurie.

Am fost in Japonia si am vazut cum s-a dezvoltat o tara care a stat inchisa timp de sute de ani, care a fost distrusa de razboi si care a stiut sa se transforme in ultimii 50 de ani intr-un miracol in care se impletesc viitorul si trecutul, traditionalul si ineditul, rezultatul sublim al unei mentalitati extraordinare afisate de un popor pentru care ordinea, spiritul de sacrificiu, inteligenta si pasiunea sunt legi aplicabile cu strictete in viata de zi cu zi. Mergi in Japonia sa descoperi minunea!

Am fost in Mexic si am vazut bucuria vietii, am baut tequila, am mancat picant dar mai presus de toate am invatat despre civilizatii apuse, care au lasat in urma lor nu doar piramide bizare ci si sisteme astronomice, calendare si inventii. Mergi in Mexic sa redescoperi istoria!

mexic-free-spirit

Am fost in Cuba si am intalnit farmecul Caraibelor in contextul unui regim care se chinuie sa reziste timpurilor. Am ascultat muzica insulei, am pufait cele mai bune trabucuri din lume si am fotografiat automobile uitate in masina timpului. Mergi in Cuba sa descoperi bucuria vietii!

Am fost in Jamaica si am trait rasta, ascultandu-l pe Bob Marley ”povestindu-ne” despre colorata lui tara, in timp ce sorbeam cel mai bun rom din lume. Mergi in Jamaica pentru a invata cum sa visezi!

Am fost in Republica Dominicana pentru a face o cura de plaja ”adevarata” si pentru a scotoci adandurile marii, in cautare de prieteni tacuti, cu infatisari spectaculoase. Mergi in Dominicana pentru a te relaxa cu adevarat!

Am fost in Insulele Maldive pentru a transforma in realitate paradisul din paginile brosurilor de turism si pentru a intelege mai exact cum sta treaba atunci cand vine vorba despre culoarea turcoaz a apei oceanului – in cazul de fata, cel Indian. Mergi in Maldive pentru a intelege sensul exotismului!

Am fost in Bali si ne-am lasati purtat de valul dansurilor executate de frumoasele balineze, am dat mana unii dintre cei mai prietenosi oameni din lume si am aplaudat simtul artistic extraordinar, transpus in festivaluri de clasa, al unui popor incantator. Mergi in Bali pentru a-ti deschide sufletul!

Am fost in Thailanda si am mancat cele mai bune fructe de mare, ne-am distrat printre insule cu stanci care au fost de atatea ori vedete in filme celebre si am ramas muti de uimire in fata unor grozavii care mai de care mai mari, pe care le ofera Bangkokul, o capitala ca o jungla urbana. Mergi in Thailanda ca sa inveti sa zambesti mai mult!

Sunt doar cateva dintre destinatiile pe care Free Spirit ti le propune, doar cateva sugestii pentru a-ti lasa spiritul liber si a calatori intr-o lume careia e pacat sa nu-i descoperi culorile acum, cat inca nu au palit. Calatoreste! Si adauga astfel cat mai multe pagini in cartea vietii tale!

Urmărește-ne pe Facebook

Categorii

Articole Recente

Povesti din Mauritius: pasarea Dodo si cultura locala

Traditii culturale si obiceiuri in Bali

Destinatii de calatorie pentru luna aprilie

8 mituri si legende populare thailandeze

Koyo, fascinația Japoniei toamna

Cele mai cautate vacanteOferte speciale