februarie 16, 2016

Una dintre valorile noastre este Pasiunea pe care o punem in ceea ce facem, pasiunea pentru calatorii care ne poarta prin toate colturile lumii pentru a trai mai intai experienta pe care dorim sa o propunem turistilor care aleg sa plece in vacanta alaturi de noi.

 

 

De ce sa alegi sa ni te alaturi in unul din circuitele Free Spirit Travel?

 

 

Pentru ca iti vom ghida pasii catre cele mai spectaculoase locuri si spre cele mai inedite activitati in incercarea de a-ti oferi o experienta unica.

 

Pentru ca iti doresti o incursiune autentica in cultura japoneza si coreeana.

 

Pentru ca cei care au fost cu noi in Japonia si Coreea ne-au devenit prieteni si au avut o calatorie care ocupa si acum primul loc in topul calatoriilor personale.

 

 

Alina si Iani sunt specialistii nostri in turism, dar mai inainte de toate sunt calatori pasionati de cultura japoneza si coreeana; sunt vorbitori de limba japoneza si au experienta indelungata in organizarea calatoriei atat in Japonia cat si Coreea si in oferirea unor experiente autentice alaturi de localnici.

 

 

Alina

 

“Din adolescenta calatoresc si experimentez –  Japonia si Coreea de Sud

Am pasit pentru prima data in Seul in anul 2000, eram o adolescenta curioasa, pregatita sa ma alimentez cu multe experiente autentice. La cateva saptamani calatoream in Japonia. Aceasta calatorie mi-a influentat destinul si personalitatea. Am invatat sa ma autoeduc, sa citesc sensibilitatea din spatele realitatii cotidiene a metropolei Tokyo, sa “aud” linistea gradinilor japoneze, sa savurez ceaiul verde si sa respect disciplina ceremoniei ceaiului. Dupa zece ani de vizite frecvente, cu lungi perioade in care am locuit in Japonia, am demarat primul program turistic in Japonia. Acumulasem experienta in turism, ca ghid pentru grupurile de japonezi care vizitau Romania si Europa, organizand tururile cu meticulozitatea mentorilor mei japonezi. Din 2010 si pana in prezent insotesc grupurile de calatori romani in Japonia si Coreea de Sud, ghidandu-le pasii catre locuri speciale, oferindu-le experiente unice si impartasind tot ceea ce am descoperit de-a lungul “pelerinajelor” mele. Cele doua destinatii sunt pentru mine, taramul florilor de ciresi, al artarilor in flacari, al armoniei si sensibilitatii, al rafinamentului completat de tehnologia viitorului. Mi-am promis ca fiecare calatorie alaturi de turisti  sa fie suma experientelor mele minunate pe aceste “planete” pe care le iubesc.” – Alina Brojban

 

 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

“Ma simt liber, calm dar plin de energie si cel mai important, ma simt inspirat. Acestea sunt sentimentele care isi gasesc locuinta in mine atunci cand calatoresc in Japonia si Coreea de Sud.

 

Poate din cauza ca experienta mea de ghid a inceput cu un grup in cele doua tari sau poate din cauza ca eram deja pasionat de limba si cultura japoneza si de cultura coreeana, imi este greu sa nu arat entuziasm atunci cand Free Spirit organizeaza o noua calatorie in aceste destinatii de vis. Deja pot spune ca nu mai este vis, este realitate. O realitate pe care o simti atunci cand te urci in metrou cu localnicii, si, fara sa vrei, urechea prinde o parte dintr-o poveste si intelegi cuvintele rostite in linistea din metrou. O realitate pe care o simti cand te gasesti intr-un magazin de 100 de yeni si incepi sa cumperi toate sosetele colorate pe care le gasesti. O realitate de care te bucuri la un stand de supa cu taitei ramen, cand poti sorbi cu pofta delicatesa locala. O realitate ce ai dori sa se tot repete ca beat-ul unei melodii K-Pop.

 

Dupa ce calatoria se incheie, amintirile frumoase si prieteniile legate raman cu mine o viata intreaga. “ – Iani Sandru

Circuite Free Spirit

 

Citește in continuare