Cele mai exclusiviste locatii din Maldive

Cele mai exclusiviste locatii din Maldive

iunie 27, 2019

„O destinatie care merita sa apara pe toate cartile postale”. Acesta este modul perfect de a descrie arhipelagul Maldive. Imagineaza-ti insule cu plaje de nisip alb, marginite de palmieri si insirate ca niste coliere de perle in atolii de vis care plutesc pe oceanul turcoaz. Mai mult de atat, imagineaza-ti un loc cu cele mai grozave resorturi de lux din lume. Orice turist care planuieste sa vada Maldive se confrunta cu o mare dilema: ce resort sa alegi dintre cele doua sute? Exista putine alte destinatii care iti dau atatea batai de cap.

Daca imaginea ta de resort ideal implica un design deosebit, lux neostentativ si serviciu personalizat, si vrei sa ai parte de exclusivitate si experiente autentice – atunci nu mai cauta: am selectat noi cateva in lista de mai jos.

 

LUX* North Male Atoll

Un scurt drum cu barca de mare viteza de la aeroportul din Malé te duce direct la North Malé Atoll, locul in care 67 penthouse-uri cu doua etaje inlocuiesc estetica obisnuita a vilelor pe apa cu acoperisuri din paie – aici e locul in care Miami intalneste Maldive, iar atmosfera tipica de South Beach a fost inspirata partial de curbele si liniile unui iaht de lux.

Cazarea se afla chiar pe plaja, iar pontonul acoperit poate fi utilizat pentru petreceri si dineuri, vizionari private de filme sau pur si simplu pentru privitul stelelor. Trei restaurante si un club, aflate pe plaja, asigura hranirea si hidratarea oaspetilor.

 

Nautilus Maldive

Nautilus Maldive se afla in Baa Atoll, pe o mica insula privata, inconjurata de recife de corali. Aici gasesti 26 de vile (cu unul, doua sau trei dormitoare), fiecare decorata in stil contemporan-tropical si in conformitate cu filosofia resortului: un loc in care poti sa… dispari de pe harta. Se afla, insa, intr-o locatie listata de UNESCO drept Rezervatie a Biosferei Mondiale, asa ca aici poti admira o viata marina intensa, in cazul in care adori sa faci snorkeling. Alte activitati includ excursii la Hanifaru Bay (unde poti inota alaturi de calcani), scufundari sau plimbari printre bancurile de nisip.

 

JOALI

A fost nevoie de mai mult de 78 de milioane de lire sterline si 900 de meseriasi pentru a transforma Muravandhoo intr-un resort de prima clasa. Vilele enorme si serviciul exemplar depasesc asteptarile oricui. Restaurantul japonez Saoke reprezinta un adevarat tur de forta, atat datorita designului, cat si a bucatariei japoneze, combinata cu cea peruviana (Nikkei).

Facilitatile si activitatile adresate copiilor sunt diverse. Acestia pot alege dintr-o varietate de optiuni: o casa in copac, un spa pentru copii, o scoala de gatit si un magazin de inghetata, plus vanatoare de comori si sesiuni de povesti in jurul focului de tabara.

 

Hard Rock Hotel Maldive

Iconica marca Hard Rock isi face aparitia si in Maldive, oferind scufundari, un spa relaxant Body Rock si o plaja cu nisip fin.  Culorile vii aduc mediul exotic in interiorul modern. Unele camere se afla in cuburi albe pe plaja, in timp ce alte vile se afla pe mare si ofera acces direct la laguna. Resortul va face parte din Emboodhoo Lagoon, prima destinatie turistica integrata a tarii – ceea ce inseamna ca te poti bucura de divertisment, mese si cumparaturi in apropiere, la The Marina.

 

Faarufushi

Mergem spre nord si gasim 80 de locuri de cazare (un amestec de bungalouri de plaja si vile pe apa), pe o portiune de insula acoperita cu nisip fin, care se afla pe Oceanul Indian. Aceasta promite toate facilitatile tipice unui resort din Maldive: restaurant pe apa, bar cu privire spre apus, diverse oferte de wellness, snorkeling si scufundari in jurul recifelor din apropiere. Este alegerea ideala daca esti genul de persoana care apreciaza insulele mici si frumusetile necontenite care te inconjoara. Daca esti curios din punct de vedere gastronomic, restaurantul Athiri ofera o neobisnuita combinatie de tapas si teppanyaki.

 

Baglioni Resort Maldive

Pe insula Maagau, plajele cu nisip fin, cocotierii si apele cristaline adapostesc o ambianta degajata, presarata cu accente italienesti – ceea ce este de asteptat, avand in vedere ca aceasta este prima proprietate din afara Europei a lui Baglioni.

Exista aproape 100 de spatii de cazare, o combinatie de vile cu gradina, cu plaje sau pe apa (inclusiv unele optiuni pentru familii). Villa Presidential Water este impresionanta: trei dormitoare, piscina de tip infinity, cada cu hidromasaj si oceanul la picioarele tale. Exista trei restaurante (unul este, desigur, cu preparate din gastronomia italiana). Un pic de dolce vita, la doar 40 de minute de mers cu hidroavionul din capitala Malé.

 

Conrad Maldive Insula Rangali

Acest resort tropical idilic, raspandit pe doua insule legate printr-un pod, se mandreste cu o multime de vile plasate pe apa, cu scari care duc direct spre Oceanul Indian. Baile cu jacuzzi in exterior isi schimba culoarea si sunt locul ideal de unde poti privi apusul de soare purpuriu.

Paturile  „plutitoare” cu baldachin ofera panorame de 360 ​​de grade asupra marii. Resortul dispune de doua spa-uri, terenuri de tenis si un centru de scufundari care ofera oaspetilor posibilitatea de a-si petrece timpul liber facand snorkeling si diving. La Ithaa Undersea restaurant poti privi pestii in timp ce te bucuri de masa. O experienta cu adevarat unica!

 

Park Hyatt Maldives Hadahaa

Un hotel care a castigat multe premii si care se mandreste cu oferta legata de scufundarile ce se pot face aici, in special pentru faptul ca dispune de vile pe apa, cu acces direct la recif. Acestea au terase cu paturi si vedere de 180 de grade asupra oceanului. Vilele Sunset Water sunt locul potrivit pentru a privi spectacolul de seara, cand soarele se prabuseste in mare.

Spa-ul Vidhun este amplasat in mijlocul unor gradini luxuriante si ofera o gama larga de tratamente. Ai parte de cursuri de yoga si scufundari, plus o multime de restaurante si un bar care seamana cu corpul rasturnat al unei barci de pescuit.

 

Six Senses Laamu

Este una dintre proprietatile ceva mai retrase din Maldive, asa ca trebuie sa depui un pic de efort pentru a ajunge aici. Cu toate ca este unul dintre cele mai rafinate hoteluri ale insulei, isi merita toti banii, fiind de-a dreptul fabulo – simbolul luxului absolut. Alege o vila pe apa, unde poti sari de pe debarcader in reciful incantator sau unde pur si simplu poti sta pe un hamac chiar deasupra apei turcoaz. Unele dintre vile au piscine de tip infinity. De asemenea, te poti relaxa intr-o cada cu fund de sticla, snorkellingul fiind o alta activitate de nota zece, fiindca viata marina e extrem de bogata si diversificata.

 

Vezi aici ofertele noastre pentru Maldive.

Urmărește-ne pe Facebook

Categorii

Articole Recente

Povesti din Mauritius: pasarea Dodo si cultura locala

Traditii culturale si obiceiuri in Bali

Destinatii de calatorie pentru luna aprilie

8 mituri si legende populare thailandeze

Koyo, fascinația Japoniei toamna

Cele mai cautate vacante



Oferte speciale