De ce sa stam la Pertiwi Resort & Spa in Ubud

De ce sa stam la Pertiwi Resort & Spa in Ubud

mai 5, 2015

De ce stam la Pertiwi Resort & Spa in Ubud?

Iti amintesti ca zilele trecute ti-am povestit despre circuitul Free Spirit in Sinagapore – Bali? Iti povesteam de doua saptamani pe care le vom petrece la sfarsit de septembrie, inceput de octombrie, intr-o calatorie care reuseste sa imbine in mod armonios 3 elemente esentiale: futurist, traditional, exotic – si asta pentru a cunoaste adevaratul spirit al Asiei.

Am scris despre atractiile care nu trebuie ratate atunci cand vizitezi Singapore, am pledat pentru o vacanta in Bali si ti-am impartasit impresiile celor care au stat la Hotel Rendezvous – acolo unde poate vei sta si tu 🙂

E timpul sa fugim din nou in Bali si rapusi de oboseala noilor descoperiri sa ne oprim la Pertiwi Resort & Spa si sa ne rasfatam cu un masaj balinez. Vedem mai jos ce spun si cei care au stat la Pertiwi, pentru a ne face o idee despre ce ne asteapta cand pornim in circuitul Singapore – Bali.

 

 

Iata ce spun turistii care s-au cazat la Pertiwi Resort & Spa in Ubud:

Sahar A, San Francisco, California – „Acest hotel are tot ceea ce ai nevoie pentru a te simti bine in Bali. Ambele piscine sunt frumoase, camerele sunt modern si spatioase si spa-ul este grozav. Personalul este mai mult decat prietenos si vor face tot ce le sta in putinta pentru a te ajuta. Localizarea este grozava, aproape de restaurant bune si puncte turistice. Cu siguranta voi reveni! Il recomand cu incredere.”

Helene L. The Hague, The Nederlands – „Resort minunat, personal incantator, servicii perfecte! Cea mai buna locatie pentru sederea in Bali!”

Francesca D., Brussels, Belgia – „Am stat o saptamana la Pertiwi anul trecut in Aprilie. Loul este frumos si curat si e chiar in centrul Ubud-ului. Piscina frumoasa, personalul foarte prietenos si dornic sa te ajute. Conexiunea Wifi in Ubud e destul de slaba, dar asta e o chestiune generala si nu doar la Pertiwi. Mi-a placut tare mult sederea aici. Singurul mic minus pentru mine a fost muzica care se auzea in fiecare seara de la cafenelele invecinate. Imposibil sa adorm mai repede de miezul noptii. Cand voi reveni voi cere o camera mai departe de strada.”

Sursa: Tripadvisor

Urmărește-ne pe Facebook

Categorii

Articole Recente

Povesti din Mauritius: pasarea Dodo si cultura locala

Traditii culturale si obiceiuri in Bali

Destinatii de calatorie pentru luna aprilie

8 mituri si legende populare thailandeze

Koyo, fascinația Japoniei toamna

Cele mai cautate vacanteOferte speciale