mai 4, 2015

rendezvous-grand-hotel

Iata ce spun turistii care s-au cazat la Rendezvous Hotel by Far East Hospitality:

McFoxman Daisy Hill, Australia  – „Stam cateva zile in Singapore, o data la doua luni si alegem de fiecare data Rendezvous. Acest lucru se intampla de 3 ani deja. Are o localizare perfecta, intre doua statii si este foarte aproape de zona Orchard sau City Hall.
Personalul este intotdeauna amabil si-ti poarta de grija. Indiferent ca e vorba despre mic dejun, internet, temperatura in camera sau alte mici detalii care sa-ti faca sederea placuta, ei se vor ocupa de asta. Randezvous este alegerea perfecta in Singapore!”.
NoamIL, Middle East – „Localizare fantastica langa statia MRT si Plaza SIngapura Mall. Personalul foarte saritor si prietenos, camera spatioasa si dusul spatios. Facilitatile din camera foarte bune, cu un birou confortabil, Wifi gratuit si sufieciente canale TV. Micul dejun in regim bufet este unul mediu, iar cafeaua si varietatea ar putea fi imbunatatite. Voi reveni cu siguranta!”

Rendezvous Hotel Singapore Club Room 1

Lee S, Palmerston North, New Zealand – „Excelent hotel. Am stat recent intr-o camera tip club, pentru 5 nopti. Serviciile au fost impecabile de la check in pana la check out. Camera a fost curata si linistita. Patul a fost confortabil, prizele au adresabilitate internationala, astfel incat nu am avut nevoie de adaptor.”

Sursa: Tripadvisor

Mai multe detalii despre hotel vezi aici.

Citește in continuare