iulie 18, 2015
iulie 18, 2015

Madeira, Enotel Lido 4*, Iulie 2015, Cristi -

Buna ziua,

In legatura cu excursia in Madeira organizata pentru mine de agentia Free-Spirit, prin amabilitatea domnisoarei Ruxandra Axinte…

In primul rand as vrea sa multumesc pentru recomandare – Madeira este o destinatie Europeana plina de exotism. In primul rand oamenii sunt extraordinari, avand capacitatea sa te faca sa te simti un oaspete binevenit peste tot: aeroport, restaurant, hotel… Insula este foarte frumoasa si naturala, cu flora si fauna absolut deosebita, constructiile – case si drumuri- sunt asezate intr-un mod absolut incredibil, care ofera o flexibilitate maxima de a strabate rapid toate oraselele de pe insula. A nu se rata excursiile care iti prezinta tot ce este important si plimbarile pe mare unde te asteapta multi delfini si, daca ai noroc, poate una sau doua balene.

Hotelurile sunt bune, serviciile excelente, mancarea variata si gustoasa. Singurul minus daca as vrea sa fiu carcotas este lipsa unei plaje de nisip, insula fiind foarte stancoasa. Insa acest “dezavantaj” este compensat de multitudinea piscinelor (la fiecare hotel exista cel putin una), posibilitatea de a te relaxa la niste pontoane mobile amenajate direct in ocean sau chiar pe stanci, in unele locuri. Daca vrei plaja de nisip, atunci ferryboat-ul te poate duce in conditii de lux si in numai 2 ore la Porto Santo, o alta insula cu o plaja de nisip de cativa kilometri si alte cateva atractii.

Pe scurt, o vacanta excelenta, la superlativ !

Multumesc

 

Enotel Lido 4* Madeira, iulie 2015

Cristi

DSC_0164

DSC_0381

DSC_0384

DSC_0389

DSC_0048

DSC_0487

DSC_0531

DSC_0694

DSC_0127

DSC_0734

DSC_0971

DSC_0699

Categorii

Articole Recente

Povesti din Mauritius: pasarea Dodo si cultura locala

Traditii culturale si obiceiuri in Bali

Destinatii de calatorie pentru luna aprilie

8 mituri si legende populare thailandeze

Koyo, fascinația Japoniei toamna

Cele mai cautate vacante

Oferte speciale