Maldive, Constance Moofushi 5*, Aprilie 2017, Victor si Anca

Maldive, Constance Moofushi 5*, Aprilie 2017, Victor si Anca

aprilie 27, 2017
aprilie 27, 2017

Maldive, Constance Moofushi 5*, Aprilie 2017, Victor si Anca -

„Dragii mei,

In primul rând va mulțumesc pentru vacanța pe care ne-ați oferit-o.

Moofushi ne-a cucerit prin absoluta frumusețe a peisajului, prin calitatea serviciilor, a sensului adevărat pe care îl dau termenului ‘all inclusive’ și nu in ultimul rând a griji pe care acești oameni o acorda turiștilor de la primul contact și pana la momentul in care bagajele sunt trimise la cala avionului.

Dacă vreți sa experimentați aceleași senzații pe care le-ați avut in copilărie, atunci când mergeați într-un loc frumos iar la plecare părerea de rău va făcea sa va promiteți in suflet, voi veni din nou!, aceasta este unul din acele locuri frumoase. Am experimentat o variație culinara extraordinara și o lista lunga de vinuri superbe. Oricât de necunoscător ai fi in ale vinului vei avea deosebita plăcere de a fi ghidat de somelieri experimentați, plini de viața, care nu vor face altceva decât sa îți descopere o lume plină de senzații, culoare și gust!

O adevarata desfătare! Fiecare moment a fost o piesa de puzzle care pana la final au devenit o imagine a unei vacante superbe!

Nu in ultimul rând doresc sa ii mulțumesc Eusebiei care a avut grija ca vacanța noastră sa fie perfecta pana la ultimul detaliu! Constance Moofushi este o stea superba între resorturile de 5 stele… GO FOR IT! Victor &Anca”

Categorii

Articole Recente

Povesti din Mauritius: pasarea Dodo si cultura locala

Traditii culturale si obiceiuri in Bali

Destinatii de calatorie pentru luna aprilie

8 mituri si legende populare thailandeze

Koyo, fascinația Japoniei toamna

Cele mai cautate vacante

Oferte speciale