septembrie 29, 2015
septembrie 29, 2015

Maldive, Hotel Chaaya Reef Ellaidhoo 4*, Septembrie 2015, Nastase M. -

Vacanta in Maldive a fost foarte frumoasa as fi vrut sa spun perfecta dar tantarii ( extrem de agresivi si numerosi) ne-au cam dat batai de cap. Va sugerez ca pe viitorii oaspeti ai acestui resort sa ii sfatuiti sa isi ia spray-uri sau creme de protectie contra insectelor. Si insist pe acest aspect pentru ca a doua zi, nestiind de tantari aveam tot corpul plin de bubite care imi dadeau mancarimi groaznice si a trebuit sa merg la medic sa imi dea niste unguente .

 

Ce m-a impresionat…..

 

Transferul de la resort la aeroport foarte profi, ne-au preluat reprezentantii lor, ne-au luat bagajele, nu a trebuit sa ne stresam nici o secunda cum facem sa ajungem. Am zburat cu un avion intern si apoi cu o salupa. Eram pe liste totul era clar si simplu.

Frumusetea insulei a apei a intregului resort este de vis. De entuziasm primele zile nu am dormit decat cateva ore si am prins cateva rasarituri de vis.  Pasarile si pestii o frumusete! Erau si la mal pesti de toate culorile. Din loc in loc in apa erau ca niste pietre sau fosti corali de cam 1 metru sau mai mari unde era invazie de pesti , un ametit de 4 cm m-a si muscat. A fost haios. Le-am presarat niste paine si se bateau pe langa noi care sa prinda mai mult.

 

Serviciile au fost bune, in camera se facea zilnic curatenie si se schimbau prosoape, aveam sezlongurile noastre in fata camerei, mi-a placut ca si la acelea se  schimbau prosoapele zilnic.

 

Am primit flori de la o persoana speciala care le-a livrat acolo in resort si ei s-au ocupat sa mi le aduca in camera. A fost o surpriza superba.

 

Mancarea ok…Multe fructe exotice si.. Dulciuri … Legume si salate…

 

Cred ca as mai putea continua si sigur uit ceva acum dar per total ne-am simtit excelent.

 

Cu siguranta voi mai apela la serviciile agentiei dumneavoastra.

 

Multumesc frumos pt asistenta si profesionalism.

Nastase M., Hotel Chaaya Reef Ellaidhoo 4*, Septembrie 2015

 

2

Categorii

Articole Recente

Povesti din Mauritius: pasarea Dodo si cultura locala

Traditii culturale si obiceiuri in Bali

Destinatii de calatorie pentru luna aprilie

8 mituri si legende populare thailandeze

Koyo, fascinația Japoniei toamna

Cele mai cautate vacante

Oferte speciale