mai 12, 2016
mai 12, 2016

Mauritius, Hotel Tamassa 4*, Februarie 2016, Matache C. -

„Buna Ruxandra,

Revin cam tarziu cu un feedback, insa acum am apucat sa imi adun gandurile.

A fost o experienta minunata, care o sa ramana in topul vacantelor.

Recomand tuturor o vacanta in Mauritius! Oamenii, plaja, apa si activitatile te ajuta sa te relaxezi si sa inveti sa te bucuri de viata. De cand am iesit din aeroport am intrat intr-o stare ce nu credeam ca e posibila. Nu am mai avut grija de nimic, am fost rasfatati si au avut grija sa ne bucuram de un sejur linistit si frumos. Mancarea a fost foarte buna; trebuie sa incerci totul si sa te bucuri de amestecul de gusturi. Gasesti orice, avand in vedere ca au o gastronomie variata, de la mancare indiana pana la peste sau hamburgheri.

Am plecat 2 zile din resort, o zi la o plimbare cu catamaranul si alta la o plimbare prin Mauritius, zi in care am vizitat distileria Chamarel si taramul celor 7 culori. Catamaranul a fost superb, am vazut Mauritius de pe apa, am mancat peste gatit pe vas, iar oamenii de pe catamaran stiu sa te faca sa te simti ca intr-o mini-vacanta in vacanta.

Must do in Mauritius: scuba, snorkeling, plimbare cu barca cu fundul de sticla, sa alergi pe plaja, sa te bucuri de ploile scurte de vara, sa mananci peste sau hamburgherii negrii ( painea e colorata cu cerneala de sepie ), sa lenevesti pe sezlong, sa mergi macar o seara la un concert local, sa vezi un templu hindus.

Iti atasez cateva poze.”

Vedere de sus:

Vedere de sus Mauritius

Shiva:

Shiva

 

Plaja din fata hotelului:

 

 

Plaja din fata hotelului

 

Plaja de langa hotel:

Plaja de langa hotel

 

Piscina hotelului:

Piscina hotelului

 

Stand nuci de cocos:

Nuci de cocos

 

Insula vazuta din catamaran:

Insula vazuta din catamaran

 

Ile de Cerfs:

Ile de cerfs

 

Ile de Cerfs

Ile de cerfs (2)

 

Hamburgheri cu cerneala de sepie:

Hamburgheri

 

Distileria de rom Chamarel:

Distileria de rom Chamarel

Tips & Tricks!

„Recomand sa va bucurati de apa superba si curata, de cat mai multe sporturi acvatice si o plimbare cu catamaranul. De asemenea, recomand sa vizitati Taramul celor 7 culori si Distileria de rom Cacharel. Toate fructele, exceptie facand pepenele, au un gust demential si recomand sa gustati cat mai multe produse locale. Mancarea este foarte buna. Oamenii sunt foarte veseli si deschisi. Nu va speriati de cum conduc. Drumurile sunt foarte inguste, dar soferii sunt rabdatori si conduc bine. Aveti grija la snorkeling. Apa este foarte mica si ar trebui sa intrati in apa cu un tricou pe voi, deoarece soarele arde. Folositi protectie solara, imediat puteti sa suferiti arsuri. Daca sunteti atenti bronzul dureaza foarte mult.”

 

Experienta traita, in cateva cuvinte:

„A fost o experienta minunata. De cand am iesit din aeroport ne-am simtit in vacanta. Lumea este saritoare, te ajuta cu informatii si sunt dornici sa te faca sa te simti foarte bine. Bucurati-va de soare, liniste si calm.”

 

Vedeti aici ofertele noastre pentru Mauritius.

 

 

Categorii

Articole Recente

Povesti din Mauritius: pasarea Dodo si cultura locala

Traditii culturale si obiceiuri in Bali

Destinatii de calatorie pentru luna aprilie

8 mituri si legende populare thailandeze

Koyo, fascinația Japoniei toamna

Cele mai cautate vacante

Oferte speciale