iulie 28, 2014
iulie 28, 2014

Punta Cana ,Grand Bahia Principe Bavaro 5*, Carmen si Tudor -

Buna ziua,

Numele noastre sunt Carmen si Tudor si prin intermediul agentiei, am avut parte de cel mai frumos concediu de pana acum. Destinatia aleasa a fost Punta Cana – Republica Dominicana. Va multumim pe aceasta cale pentru hotelul recomandat (Grand Bahia Principe Bavaro) unde curatenia, ospitalitatea, veselia, confortul si peisajele au fost la loc de cinste. Totul a fost la superlativ din momentul in care am pasit pe pamant dominican, de colaboratorii nostri care ne-au asteptat la aeroport cu toate ca noi doi eream singurii care calatoream prin acentia lor in ziua respectiva! Hotelul 5* stele pentru ei, pentru noi se apropie de 4*. Este adevarat ca nu intalnesti luxul oriental din Turcia spre exemplu, dar nici in Turcia nu ai plaja cu cel mai fin nisip posibil si cea mai frumoasa si limpede apa… In resortul de o marime considerabila (in jur de 54 ha) domneste o curatenie exemplara (atat in interiorul vilelor cat si in afara lor). Camerele sunt extrem de spatioase si curate si nu duc lipsa de nimic. Vilele sunt dispuse intr-un mod aerisit iar drumul spre plaja cat si in interiorul resortului poate fii parcurs pe jos (varianta aleasa de noi, drumul fiind scurt iar privelistea extrem de placuta) cat si cu “trenuleturi” speciale care circula in medie la 5 minute. In resort nu prea ai cum sa te plictisesti dat fiind numarul mare de piscine (in jur de 9 cred), baruri, restaurante, discoteci, teren de fotbal, teren de golf, spa, casino si multe facilitati… Plaja se afla la in jur de 10 minute fata de cea mai indepartata vila si iti taie respiratia la propriu.

Pentru ca am dorit sa vedem si viata din afara resortului, prin intermediul colaboratorului nostru oameni extraordinari, deschizi, calzi, si avand tot timpul dorinta de a te ajuta, de a te sfatui de a-ti face vacanta cat mai placut posibila – pe scurt doi profesionisti, am luat si 3 excursii. In prima din ele- o excursie foarte interesanta, am vizitat plantatii de trestie de zahar, am aflat cum se extrage si se fabrica zaharul, ni s-a aratat arta tigarilor din foi cat si a trabucurilor, am vizitat plantatii de fructe exotice, cafea, cacao, vanilie… si am aflat multe lucruri interesante si pe care nu le cunosteam cu privire la istoria lor si la modul lor de viata. In cea de-a doua excursie ne-am plimbat cu boogie-o experienta interesanta pentru cei carora le place sa se murdareasca J, iar cea de-a treia am vizitat insula Saona-o excursie care nu poate fi ratata.

Singurul regret pe care l-am avut vis-à-vis de aceasta vacanta a fost faptul ca s-a terminat! Ne-am intorce oricant atat in Republica Dominicana, cat si la resort. Pana atunci insa, cu siguranta vom face si alte vacante! Suntem nerabdatori sa vedem ce o sa ne recomandati pe anul viitor!!!

Multumim pentru o vacanta…perfecta…!!!

Cu drag,

Carmen & Tudor

Republica Dominicana

 

Grand Bahia Principe Bavaro 5*

Categorii

Articole Recente

Povesti din Mauritius: pasarea Dodo si cultura locala

Traditii culturale si obiceiuri in Bali

Destinatii de calatorie pentru luna aprilie

8 mituri si legende populare thailandeze

Koyo, fascinația Japoniei toamna

Cele mai cautate vacante

Oferte speciale