septembrie 29, 2014
septembrie 29, 2014

Punta Cana, o experienta de neuitat! -

Buna Ruxandra,

 

Ne-am intors din excursia in Republica Dominicana si vroiam sa va multumim pentru tot.! A fost o experienta de neuitat!

 

Cand am ajuns, au fost ceva probleme minore, in sensul ca am asteptat mai bine de o ora sa ne luam bagajele (tipul care dadea jos bagajele din avion, isi luase pauza de masa :))

Am ajuns bine la hotel, conditiile de cazare au fost ok, iar serviciile personalului au fost ireprosabile. Cei de acolo sunt foarte amabili. Ne-au placut activitatile: aqua-gym, yoga, volei, dans, spectacolele etc. Mancarea a fost foarte foarte buna.

Am fost in doua excursii: una in insula Samana si cealalta, in Santo Domingo. Ambele au fost foarte frumoase, insa si daca am fi stat doar in resort ar fi fost super. Am fost si pe plaja de la Macao.

Vremea a fost super. Au fost cateva zile in care a plouat, dar nu a durat mult si era necesar, pentru ca altfel era mult prea cald.

 

In concluzie, sejurul a fost foarte reusit. Am vazut locuri frumoase, ne-am relaxat si ne-am intors acasa cu bateriile incarcate. Este locul ideal pentru un concediu perfect.

Asteptam cu nerabdare sa ne reintoarcem acolo, in acelasi loc. Vom urmari ofertele voastre si sper sa repetam experienta. 🙂

 

O zi cat mai placuta,

 

IMG_1603

IMG_1407

IMG_1462

 

 

 

 

 

 

 

Categorii

Articole Recente

Povesti din Mauritius: pasarea Dodo si cultura locala

Traditii culturale si obiceiuri in Bali

Destinatii de calatorie pentru luna aprilie

8 mituri si legende populare thailandeze

Koyo, fascinația Japoniei toamna

Cele mai cautate vacante

Oferte speciale