septembrie 13, 2014
septembrie 13, 2014

Vacanta de vis in Punta Cana! -

Buna Anca!

 

Cu scuzele de rigoare pentru cele aproape 5 luni de cand am fost in vacanta, revin acum si vreau sa ma tin de cuvant, multumindu-ti inca o data pentru tot.

 

As vrea sa-ti multumim in primul rand tie personal, pentru amabilitatea si rabdarea de care ati dat dovada, pentru implicarea ta in a gasi cea mai buna varianta din toate punctele de vedere-financiar, confort, companie aeriana. Nu in ultimul rand multumim  Free Spirit pentru profesionalism si felicitam agentia pentru felul in care a ales sa-si formeze personalul cat despre vacanta, nu pot sa spun decat ca a fost absolut minunat!!! Dar ca un vis, pentru ca a trecut extrem de rapid! Totul a fost exceptional, incepand cu zborul tur si terminand cu retur. Recomand tuturor care doresc sa-si petreaca o vacanta de vis in Republica Dominicana, sa optez pentru cel putin 10 zile la destinatie!! 7 sunt mult prea putine, avand in vedere distanta!

Cuvintele sunt de prisos, fotografiile vorbesc de la sine!! Insula Saona este o oaza de liniste si relaxare!! Doar daca pui piciorul pe nisipul acela alb, atunci cu adevarat crezi ca exista minunatiile, pe care le vezi in filme si reviste! O sa revenim cu siguranta!

 

Multumim Free Spirit!!!

M & S

 

 

rd5

rd1

 

rd4

 

rd3

 

Categorii

Articole Recente

Povesti din Mauritius: pasarea Dodo si cultura locala

Traditii culturale si obiceiuri in Bali

Destinatii de calatorie pentru luna aprilie

8 mituri si legende populare thailandeze

Koyo, fascinația Japoniei toamna

Cele mai cautate vacante

Oferte speciale